Реквізити

Тел.: (03840) 5-12-31, 4-20-80
р/р 26006430309214
Хмельницька філія АТ Брокбізнесбанк"
м.Хмельницький МФО 315858
№ Свідоцтва платника ПДВ 1003337877
Код ЄДРПОУ 01373335
ІПН 013733322206
E-mail: pronex@ukr.net

Контакти:

Бухгалтерія: тел.(03840)42937;

Відділ збуту: тел.(03840)42080;

Менеджер зі збуту: Кравець Максим Михайлович, тел. (096)87-84-604;

Майстер з навантаження: Ковальчук Юрій Миколайович, тел. (097)74-03-253;

понеділок, 20 квітня 2015 р.

Інформація про загальні збори акціонерів

Дата проведенн
22.04.2014
Опис: Перелік питань, що розглядалися на загальних зборах:
I.                   Про обрання лічильної комісії, голови і секретаря Загальних зборів акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» та затвердження процедурних питань і регламенту роботи загальних зборів акціонерів товариства.
2.Звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» за 2013 рік.
З.Звіт Наглядової ради Товариства за підсумками роботи Товариства у 2013 році.
4.Звіт Ревізора за підсумками роботи Товариства у 2013 році.
5.Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2013 рік.
6.                 Про розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками роботи у 2013 році.
7.                 Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту Правління, звіту Ревізора.
8.Затвердження Договорів укладених в ході поточної виробничо-господарської діяльності Товариства за звітний період.
2.                 Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством до 22 квітня 2015 року.
3.                 Припинення повноважень Ревізора.
II.                Обрання Ревізора.
12.Затвердження основних напрямків діяльності на 2014 рік.
Особи, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного:
Пропозиції до переліку питань порядку денного не надходили.
Результати розгляду питань порядку денного:
1.    ПО ПЕРШОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Про обрання лічильної комісії, голови і секретаря Загальних зборів акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» та затвердження процедурних питань і регламенту роботи загальних зборів акціонерів товариства. СЛУХАЛИ: Голову правління Пилипчука Сергія Миколайовича, який повідомив, що відповідно до Статуту Товариства та Положення «Про Загальні збори акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» головою Загальних зборів акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» є голова Наглядової ради товариства Фокіна Марія Сергіївна. В зв’язку з відсудністю на зборах голови Наглядової ради Фокіної Марії Сергіївни потрібно обрати голову чергових Загальних зборів товариства. Також голова правління запропонував припинити повноваження, обраних загальними зборами акціонерів (протокол №3 від 03.12.2013р.), голови лічильної комісії Федорчука Олега Григоровича, секретаря лічильної комісії Марціяш Галини Василівни, членів лічильної комісії Левченко Валентини Леонідівни і Товстюк Алли Петрівни та секретаря зборів Ковальчука Василя Івановича.
Відповідно до Статуту Товариства та Положення «Про Загальні збори акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» головою Загальних зборів акціонерів ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» є голова Наглядової ради товариства Фокіна Марія Сергіївна. Оскільки за довіреністю (Довіреність від 1 квітня 2014 року зареєстрована в реєстрі за номером 536) повноваження представляти інтереси як представника акціонера ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» Фокіної Марії Сергіївни з усіма необхідними для того повноваженнями в ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» надано Сізову Валерію Сергійовичу, то голова правління запропонував обрати головою зборів Сізова Валерія Сергійовича.
Рішенням Наглядової ради запропоновані і подані Загальним зборам Акціонерів кандидатури для обрання лічильної комісії і секретаря зборів. Для ведення протоколу чергових Загальних зборів акціонерів пропонується обрати секретарем зборів Ковальчука Василя Івановича, а для
підрахунку голосів акціонерів обрати лічильну комісію у складі: голова лічильної комісії: юрисконсульт Федорчук Олег Григорович; секретар лічильної комісії: інспектор з кадрів Марціяш Галина Василівна; члени лічильної комісії: бухгалтер Товстюк Алла Петрівна і майстер контрольний Левченко Валентина Леонідівна.
Голова правління запропонував затвердити склад Лічильної комісії списком.
З процедурних питань голосування проводити за принципом: одна акція - один голос.
Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
Також виносить на затвердження чергових Загальних зборів акціонерів Товариства Регламент зборів:
З питань порядку денного чергових Загальних зборів акціонерів рішення приймаються простою більшістю голосів, але не менше 50% + 1 голосів акціонерів уповноважених представників, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
Надати для виступу:
Доповідачам - до 30 хвилин;
Для відповіді на питання - до 5-ти хвилин;
Для виступів бажаючих акціонерів - до 5-ти хвилин.
Запитання до доповідачів подавати в усній формі.
Члени Правління, Наглядової ради та Ревізор мають право на позачерговий виступ з довідкою по будь-якому питанню та промові.
Учасник Загальних зборів акціонерів за винятком Голови зборів може виступити з одного й того ж питання чи пропозиції не більше двох разів. Запитання акціонерів до доповідачів особистого характеру та такі, що не стосуються порядку денного подавати забороняється.
Інших пропозицій від акціонерів не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень. ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
Припинити повноваження, обраних загальними зборами акціонерів (протокол №3 від 03.12.2013р.) голови лічильної комісії Федорчука Олега Григоровича, секретаря лічильної комісії Марціяш Галини Василівни, членів лічильної комісії Товстюк Алли Петрівни і Левченко Валентини Леонідівни та секретаря зборів Ковальчука Василя Івановича.
1.Обрати головою зборів Сізова Валерія Сергійовича.
2.Обрати секретарем зборів Ковальчука Василя Івановича.
1.                 Для підрахунку голосів акціонерів обрати Лічильну комісію у складі:
Голова Лічильної комісії:        юрисконсульт Федорчук   Олег Григорович;
Секретар Лічильної комісії: інспектор з кадрів Марціяш Галина Василівна;
Члени Лічильної комісії:         бухгалтер   Товстюк Алла Петрівна; майстер контрольний Левченко
Валентина Леонідівна.
2.                 Проводити голосування посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
5.Затвердити Регламент чергових Загальних зборів акціонерів Товариства:
З питань порядку денного рішення приймаються простою більшістю голосів, але не менше 50% + 1 голосів акціонерів уповноважених представників, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
Надати для виступу:
Доповідачам - до 30 хвилин;
Для відповіді на питання - до 5-ти хвилин;
Для виступів бажаючих акціонерів - до 5-ти хвилин.________________________________________
Запитання до доповідачів подавати в усній формі.
Члени Правління, Наглядової ради та Ревізійної комісії мають право на позачерговий виступ з довідкою по будь-якому питанню та промові.
Учасник Загальних зборів акціонерів за винятком Голови зборів може виступити з одного й того ж питання чи пропозиції не більше двох разів.
Запитання акціонерів до доповідачів особистого характеру та такі, що не стосуються порядку денного подавати забороняється.
Протокол №1 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
2.                  ПО ДРУГОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Звіт Правління про результати фінансово -господарської діяльності товариства за 2013 рік.
СЛУХАЛИ: Голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича. Доповідь додається (Додаток №2 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Пропонується звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2013 рік затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1. Затвердити звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2012 рік. (Додаток №2 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Протокол №2 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
3.                  ПО ТРЕТЬОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Звіт Наглядової ради Товариства за підсумками роботи Товариства у 2013 році.
СЛУХАЛИ: Члена Наглядової ради товариства Письменного Олександра Васильовича.
Доповідь додається (Додаток №3 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною). Пропонується звіт Наглядової ради Товариства за 2013 рік затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1. Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за підсумками роботи Товариства у 2013 році.
(Додаток №3 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Протокол №3 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
4.                  ПО ЧЕТВЕРТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: звіт Ревізора за підсумками роботи Товариства у 2013 році.
СЛУХАЛИ: Ревізора Магомедова Магомеда Габібовича. Доповідь додається (Додаток № 4 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Пропонується звіт Ревізора за підсумками роботи Товариства у 2013 році затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052 (дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають


участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.    Затвердити звіт Ревізора за підсумками роботи Товариства у 2013 році. (Додаток № 4 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Протокол №4 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
5.                  ПО П’ЯТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2013 рік.
СЛУХАЛИ: Головного бухгалтера Марціяш Тетяну Олегівну, яка зачитала «Баланс» (форма №1) та «Звіт про фінансові результати» (форма №2) за 2013 рік на розгляд чергових загальних зборів для прийняття рішення про затвердження річного звіту та балансу товариства за 2013 рік.
(Форма №1 і форма №2 додаються і є невід’ємними частинами цього протоколу).
Пропонується річний звіт та баланс Товариства за 2013 рік затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти» - 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.Затвердити річний звіт та баланс Товариства за 2013 рік.
(Форма №1 і форма №2 додаються і є невід’ємними частинами цього протоколу).
Протокол №5 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
6.                  ПО ШОСТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Про розподіл прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками роботи у 2013 році.
СЛУХАЛИ: Голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича, який зазначив, що товариство за результатами фінансово-господарської діяльності у 2013 році отримало чистий збиток у розмірі 943,0 тис. гривень, збиток від звичайної діяльності 943,0 тис. гривень. Непокритий балансовий збиток товариства за 2013 рік становить 569 тис. грн. В зв'язку з тим, що Товариство за фінансовими результатами за звітний рік є збитковим, залежне від зовнішніх джерел фінансування і на даний час має нагальну потребу у надходженні значних фінансових ресурсів для подальшого його розвитку і покриття боргів: оплати праці працівникам товариства, оплати податків, обов'язкових зборів, внесків державі, виплаті дивідендів акціонерам, оплати партнерам за отримані товарно-матеріальних цінностей, послуги, виконані роботи тощо, для зміцнення основи самофінансування підприємства й покриття збитків пропоную: дивіденди не нараховувати і не виплачувати в зв’язку з відсутністю прибутку.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052(дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.    Дивіденди не нараховувати і не виплачувати в зв’язку з відсутністю прибутку.
Протокол №6 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
7.                  ПО СЬОМОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради, звіту Правління, звіту Ревізора.
СЛУХАЛИ: Голову Загальних зборів Фокіну Марію Сергіївну, яка зазначила, що черговими Загальними зборами акціонерів заслухано в попередніх питаннях 2, 3, 4 порядку денного Зборів звіти Правління, Наглядової ради, Ревізора за підсумками діяльності ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» у 2013 році. За розглядом цих питань Загальними зборами акціонерів було прийнято рішення про затвердження звітів вказаних органів.________________________________________________________________
За наслідками розглянутих та затверджених звітів з метою забезпечення реалізації висновків, пропозицій, зауважень органів Правління, Наглядової ради, Ревізора, подальшого розвитку підприємства, зміцнення фінансового стану, матеріально-технічної бази і правильного вибору тактики й стратегії управління ним пропонується Зборам затвердити наступне:
1.                 Провести Правлінню поглиблений комплексний аналіз оцінки фінансового стану підприємства за підсумками звітного 2013 року та запропонувати шляхи його покращення з врахуванням заходів вказаних у затверджених звітах органів управління.
2.                 Подати результати аналізу із запропонованими шляхами покращення фінансового стану на розгляд Наглядовій раді для відповідного реагування і прийняття рішень в строк до 01.06.2014 року.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052(дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.                 Провести Правлінню поглиблений комплексний аналіз оцінки фінансового стану підприємства за підсумками звітного 2013 року та запропонувати шляхи його покращення з врахуванням заходів вказаних у затверджених звітах органів управління.
2.                 Подати результати аналізу із запропонованими шляхами покращення фінансового стану на розгляд Наглядовій раді для відповідного реагування і прийняття рішень в строк до 01.06.2014 року.
Протокол №7 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
8.                                                                                                                                                                                                           ПО ВОСЬМОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:                                                                                     Затвердження Договорів укладених в ході поточної виробничо-господарської діяльності Товариства за звітний період.
СЛУХАЛИ: Голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича, про те, що з 25 квітня 2013 року по 22 квітня 2014 року Товариство в ході своєї поточної виробничо-господарської діяльності уклало 132 договори з різними контрагентами. Пропонується Договори укладені в ході поточної виробничо-господарської діяльності Товариства за період з 25 квітня 2013р. по 22 квітня 2014 р. затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.Затвердити Договори укладені в ході поточної виробничо-господарської діяльності Товариства за період з 25 квітня 2013 р. по 22 квітня 2014 р.
Протокол № 8 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
9.                 ПО ДЕВ’ЯТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством до 22 квітня 2015 року.
СЛУХАЛИ: Голову чергових Загальних зборів акціонерів Сізова Валерія Сергійовича про те, що відповідно до п.2 ст.70 Закону України «Про акціонерні товариства» вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства потребує згоди Загальних зборів Товариства. На сьогоднішній день це вчинення правочину на суму, яка перевищує 2 110 250 грн.
У відповідності до Закону України «Про акціонерні товариства» та положень про Наглядову раду та Правління, зміни до яких внесені у відповідності до зазначеного Закону, повідомляємо, що


рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна або послуг, що є його предметом, становить від 10 до 25 % вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, тобто на суми від 844 100 грн. до 2 110 250 грн. приймається Наглядовою радою. Лише у разі неприйняття Наглядовою радою рішення про вчинення значного правочину питання про вчинення такого правочину може виноситися на розгляд Загальних зборів.
Рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна чи послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків, але менша ніж 50 відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцій.
Рішення про вчинення значного правочину, якщо ринкова вартість майна, робіт чи послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності акціонерного товариства, приймається більш як 50 відсотками голосів акціонерів від їх загальної кількості.
Оскільки на сьогоднішній день зборів неможливо визначити, які значні правочини вчинятимуться товариством у ході поточної господарської діяльності, можна прийняти рішення про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, тобто до 22 квітня 2015 року, враховуючи обмеження встановлені законодавством.
В зв’язку з чим пропонується:
1.                 Надати згоду Правлінню на укладення договорів, якщо ринкова вартість майна робіт або послуг, що є предметом таких договорів, перевищує 2 110 250 грн., за погодженням Наглядової ради товариства до 22 квітня 2015 року.
2.                 Уповноважити Голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича підписувати усі документи щодо вчинення значних правочинів, якщо ринкова вартість майна робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 2 110 250 грн., за погодженням Наглядової ради товариства до 22 квітня 2015 року.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.                 Надати згоду Правлінню на укладення договорів, якщо ринкова вартість майна робіт або послуг, що є предметом таких договорів, перевищує 2 110 250 грн., за погодженням Наглядової ради товариства до 22 квітня 2015 року.
2.                 Уповноважити голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича підписувати усі документи щодо вчинення значних правочинів, якщо ринкова вартість майна робіт або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 2 110 250 грн., за погодженням Наглядової ради товариства до 22 квітня 2015 року.
Протокол № 9 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
10.    ПО ДЕСЯТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Припинення повноважень Ревізора. СЛУХАЛИ: Голову чергових Загальних зборів акціонерів Сізова Валерія Сергійовича про те, що надійшла заява від Ревізора товариства Магомедова Магомеда Габібовіча, в якій він просить звільнити його із займаної посади. Голова чергових Загальних зборів акціонерів Сізов Валерій Сегійович запропонував задовольнити заяву Магомедова Магомеда Габібовича і звільнити його від виконання обов’язків Ревізора Товариства і припинити його повноваження.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят
два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
I.                    Задовольнити заяву Ревізора товариства Магомедова Магомеда Габібовича і припинити його повноваження як Ревізора товариства.
Протокол № 10 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
II.                 ПО ОДИНАДЦЯТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Обрання Ревізора.
СЛУХАЛИ: Голову чергових Загальних зборів акціонерів Сізова Валерія Сергійовича про те, що необхідно обрати нового Ревізора ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс». На обговорення висунута пропозиція Голови чергових Загальних зборів акціонерів обрати Ревізором товариства з числа фізичних осіб акціонерів та представників акціонерів, які мають повну дієздатність, а саме Мазура Миколу Максимовича.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052(дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.Обрати Ревізором ПрАТ «Шепетівський гранкар’єр «Пронекс» Мазура Миколу Максимовича Протокол № 11 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
1.         ПО ДВАНАДЦЯТОМУ ПИТАННЮ ПОРЯДКУ ДЕННОГО: Затвердження основних напрямків діяльності на 2014 рік.
СЛУХАЛИ: Голову Правління Пилипчука Сергія Миколайовича, який доповів про основні напрямки діяльності товариства на 2014 рік. Доповідь додається (Додаток № 5 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Пропонується:
1.Основні напрямки діяльності на 2014 рік затвердити.
Інших пропозицій не надійшло. Голосування проводити посвідченнями, які були видані акціонерам та уповноваженим представникам при реєстрації простим голосуванням шляхом піднімання акціонерами та уповноваженими представниками цих посвідчень.
ГОЛОСУВАЛИ: „за” - 9995052 (дев’ять мільйонів дев’ятсот дев’яносто п’ять тисяч п’ятдесят два) голоси, «проти»- 0 (нуль) голосів, «утримались» - 0 (нуль) голосів.
Пропозиція прийнята 9995052(дев’ятьма мільйонами дев’ятсот дев’яносто п’ятьма тисячами п’ятдесят двома) голосами, що складає 100 (сто)% від загальної кількості голосів, що приймають участь у зборах та мають право голосу.
ВИРІШИЛИ:
1.      Затвердити основні напрямки діяльності на 2014 рік. (Додаток № 5 до цього протоколу, який є невід’ємною його частиною).
Протокол № 12 Лічильної комісії за підсумками голосування додається.
Причини, чому загальні збори не відбулися:


Загальні збори відбулися.

Немає коментарів:

Дописати коментар